26 april 2022

Vårt systerbolag Hissinredningar i Kristianstad söker en montör för hisskorgstillverkning!

Vi är specialister på hisskorgar samt inredningar i befintliga korgar och tillsammans med vårt systerbolag Balk & Hål levererar vi olika hisslösningar. Vår tillverkning omfattar såväl hisskorgar, bärramar, maskinfundament och kringutrustning, samt speciallösningar. Dessutom har vi ett brett utbud av hissinredningar allt utifrån kundens specifika behov och önskemål. Ingenting är omöjligt!

Därmed utvecklar vi kompletta hisslösningar som underlättar för installatörer och fastighetsägare, där vi tar ansvar för att alla delar i ett hissprojekt passar ihop.

Vi söker en glad och engagerad person som är genuint intresserade av göra ett bra jobb och ge den bästa servicen.  

Dina arbetsuppgifter:

Arbetet består huvudsakligen av att efter ritning tillverka hisskorgar samt montera hissinredningar i befintliga hisskorgar. Det är varierande arbetsuppgifter med bearbetning och arbete med trä, plåt, klinker, plastmatta mm.

Din bakgrund och egenskaper:

Du trivs när du får utveckla nya lösningar baserat på tidigare erfarenheter och du tycker om att jobba med flera projekt samtidigt. Vi söker dig som är noggrann och hantverkskunnig samt har stort engagemang för ditt arbete.

Du får gärna vara utbildad snickare eller finsnickare med maskinvana tex CNC.

Du behöver ha förståelse för verksamheten och förmåga till helhetsperspektiv samt ha ett strukturerat och effektivt arbetssätt med fokus på detaljer och design samt ha god känsla för kvalitet.

Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Simon Lagnelöv, 073-593 06 54. 

Välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt, intervjuer sker löpande. Din ansökan skickar du till anna-lena@balkochhal.se

Du kan läsa mer om oss på hissinredningar.se samt balkochhal.se